Lucrează la înălțime cu LGMG | CoBuild 2024

Lucrează la înălțime cu LGMG | CoBuild 2024

Florin Mușat, director de vânzări LGMG România, vorbește despre noua gamă de echipamente de lucru la înălțime prezentată la festivalul CoBuild. Florin dezvăluie principalele avantaje pe care le au echipamentele LGMG în fața concurenței și explică de ce acestea sunt compatibile cu cerințele pieței din România. Pentru mai multe detalii despre produsele LGMG, accesați www.lgmg.ro sau apelați 0755 115 575.

Utilaje definite de inovație și eficacitate | CoBuild 2024

Utilaje definite de inovație și eficacitate | CoBuild 2024

Bogdan Constantin, specialist relații publice și comunicare Titan Machinery, face o trecere în revistă a utilajelor expuse la CoBuild. Alexandru Hansa, director de vânzări Genco ‘93, prezintă echipamentele de sortare-concasare din portofoliul companiei pe care o reprezintă. Robert Neagoi, sales manager SIK Group, scoate în evidență gama de produse Wacker Neuson și Zoomlion.

LGMG combină inovația cu eficiența

LGMG combină inovația cu eficiența

Julien Zhang, șeful de service global LGMG, explică prin ce se diferențiază de concurență compania pe care o reprezintă. Patrick Li, directorul general LGMG Europa, vorbește despre importanța parteneriatului cu Aron’s Lift și despre modul în care echipamentele LGMG corespund pieței din România. Accesați www.lgmg.ro pentru mai multe informații.

Titan Machinery și noua sa gamă de utilaje | Agraria 2024

Titan Machinery și noua sa gamă de utilaje | Agraria 2024

Bogdan Constantin, specialist relații publice și comunicare Titan Machinery, trece în revistă utilajele și echipamentele agricole expuse la Târgul Agraria. Gama de tractoare Case din portofoliul Titan Machinery este cuprinsă între 75 și 400 de cai putere, iar vedetele expoziției au fost combina agricolă Case Axial-Flow 7250 și mașina de erbicidat autopropulsată Case Patriot 4450.

IRUM inovează implementele agricole | Agraria 2024

IRUM inovează implementele agricole | Agraria 2024

George Chiriță, director comercial IRUM, prezintă cele 3 implemente agricole pe care renumitul producător român le-a lansat la Târgul Agraria. Noutățile de anul acesta constau într-o grapă, un combinator și un plug dotat cu un sistem de vibrații. Acest kit poate fi atașat oricărui model de plug și asigură eficiență în muncă și o reducere a consumului de combustibil cu…

Inteligența artificială în construcții

Inteligența artificială în construcții

Astăzi, aflăm care sunt șansele ca inteligența artificială să înlocuiască angajații din șantiere. Fondul Monetar Internațional preconizează că 40% din locurile de muncă la nivel global vor fi afectate în viitorul apropiat de inteligența artificială, iar sectorul construcțiilor nu va fi ocolit, așa că se cuvine să acordăm atenție sporită acestui subiect.

Știrile Utilaje TV | Ediția numărul 75

Știrile Utilaje TV | Ediția numărul 75

Bine v-am găsit, pasionați ai echipamentelor agricole și de construcții, la jurnalul Utilaje TV! În această ediție, vorbim despre o nouă gamă de încărcătoare telescopice rotative marca Bobcat, despre un excavator Volvo gândit special pentru demolări și despre o fabrică Liebherr creată cu ajutorul realității virtuale. Vizionare plăcută!