7 vești bune pentru domeniul construcțiilor

7 vești bune pentru domeniul construcțiilor

Domeniul construcțiilor se află într-o continuă dinamică, iar situația este volatilă la nivel internațional, chiar dacă, cel puțin ipotetic, de pandemie am scăpat. Repercusiunile țin de încetinirea creșterii economice, întârzieri pe lanțul de distribuție și costuri tot mai mari. Slavă Domnului, sunt și motive de optimism, iar astăzi ne vom concentra pe veștile bune pentru domeniul construcțiilor.

Concasorul Anaconda J12

Concasorul Anaconda J12

Compania UTILBEN a vândut primul concasor Anaconda J12 în România, o premieră absolută și un moment marcant pentru industrie. De ce este acest lucru atât de important, vă întrebați? Pentru că Anaconda este un nume cu mare greutate la nivel mondial și un producător de utilaje apreciat la scară largă pentru produsele fiabile și durabile pe care le fabrică.

Automatizarea utilajelor de construcții

Automatizarea utilajelor de construcții

Astăzi vorbim despre automatizarea utilajelor și despre cele 5 niveluri de autonomie pe care acestea le pot atinge. Automatizarea echipamentelor de construcții are rolul de a crește productivitatea, de a contribui la respectarea termenelor de execuție și de a spori gradul de siguranță pe șantiere. Utilajele autonome funcționează pe baza a 3 tehnologii avansate: LiDAR, IMU și GPS.

Dreptul de a repara

Dreptul de a repara

Deschidem anul cu un subiect fierbinte, mai ales pe agenda internațională. Dreptul clienților de a-și alege propriul mecanic sau de a-și repara singuri utilajele. Situația serviciilor postvânzare este una complexă atât pentru producători, cât și pentru furnizori. Dacă un utilaj este în garanție și clientul dorește păstrarea acesteia, producătorul are pretenția ca doar dealerii autorizați să se ocupe de reparații…

Importanța serviciilor postvânzare

Importanța serviciilor postvânzare

Am discutat despre direcția în care se îndreaptă industria și am demonstrat utilitatea furnizorilor de echipamente agricole și de construcții în ultimele două emisiuni. Astăzi, vorbim despre importanța serviciilor postvânzare. Producătorii de utilaje vor să ocolească marile reprezentanțe când vine vorba de service, din cauza costurilor ridicate. Alternativa vine din partea furnizorilor locali.

Beneficiile pe care vi le aduc furnizorii de utilaje

Beneficiile pe care vi le aduc furnizorii de utilaje

Data trecută, am vorbit despre direcția imprevizibilă pe care o urmează industria și despre felul în care furnizorii de echipamente agricole și de construcții sunt afectați de comportamentul clienților. Cea mai nouă tendință este ca fabricile să vândă direct către consumatorul final și să scoată, astfel, intermediarii din ecuație. Astăzi, vorbim despre importanța dealerilor de utilaje.