INTERVIURI

Beneficii ale închirierii de utilaje

Beneficii ale închirierii de utilaje

Marius Cozma, specialist în închirierea de utilaje, explică ce efecte a avut pandemia asupra industriei și cum au reacționat companiile de profil din România. Marius Cozma pledează pentru închirierea de utilaje, mai ales în contextul diversificării activității și în cazul contractării unor lucrări sezoniere. Strategia ce trebuie urmată și beneficiile închirierii de utilaje le aflați, pe scurt, din cadrul…

Pașii pentru a obține o finanțare avantajoasă

Pașii pentru a obține o finanțare avantajoasă

Ovidiu Mihai, consultant financiar UTILBEN, explică pașii pe care trebuie să îi urmați ca să obțineți o finanțare pentru utilajul de care aveți nevoie. Ovidiu dezvăluie procedura care trebuie parcursă, precum și costurile pe care le aveți în calitate de cumpărător, astfel încât să nu vă treziți cu surprize neplăcute după semnarea contractului de finanțare.

Importanța studiilor în agronomie

Importanța studiilor în agronomie

Constantina Filip, fermier în devenire, ne vorbește despre pasiunea ei pentru agricultura organică. Doamna Filip ne dezvăluie ce a determinat-o să se orienteze către acest sector și ne spune avantajele produselor bio, atât pentru cei care le cultivă, cât și pentru cei care le consumă.

De ce avem nevoie de un recensământ agricol

De ce avem nevoie de un recensământ agricol

Ioan-Silviu Vîrva, director executiv adjunct în cadrul Institutului Național de Statistică, ne explică rolul și beneficiile unei inventarieri agricole clare. România, ca stat membru al Uniunii Europene, are obligația efectuării unui recensământ general agricol o dată la 10 ani. Scadența a venit, iar acest lucru este imperios să se întâmple în 2021, dacă nu vrem să fim sancționați de…

Cum accesezi bani nerambursabili

Cum accesezi bani nerambursabili

Laura Buduru, consultant în fonduri nerambursabile pentru compania UTILBEN, ne oferă informații utile despre cum sprijină autoritățile mediul de afaceri, în contextul pandemiei COVID-19. Laura Buduru ne dezvăluie care sunt tipurile de granturi pe care le pot accesa fermierii și constructorii din România, precum și care sunt cheltuielile eligibile.

De la utilaje, la raliuri

De la utilaje, la raliuri

Angela Săutea, specialist achiziții în cadrul companiei UITLBEN, ne vorbește despre dragostea ei pentru utilaje, dar și pentru mașini. Angela, o femeie puternică într-o lume a bărbaților, ne povestește de unde a izvorât pasiunea ei pentru raliuri și ne dezvăluie ce a determinat-o să lucreze în domeniul utilajelor agricole și de construcții.