DE CE UTILAJE TV

Am plecat de la realitatea că omenii din ziua de azi nu mai au răbdare să citească și nu vor să piardă mult timp pentru a fi informați. Consumatorii preferă să vizioneze un videoclip decât să citească pagini întregi despre un produs sau serviciu.

Echipa Utilaje TV creează conținut video profesionist, cu informații tehnice relevante pentru industrie. Suntem oameni cu experiență în televiziune și cunoaștem secretele mijloacelor de comunicare în masă.

În plus, dispunem de tehnologia necesară pentru a realiza conținut de înaltă definiție. Creăm materiale diverse, de la videoclipuri la standarde de televiziune, la articole de presă și fotografii profesioniste.

VALORILE UTILAJE TV

Încredere

Informațiile prezentate în producțiile Utilaje TV sunt atent documentate și verificate. Nu este loc de greșeli.

Relevanță

Toate materialele realizate de echipa Utilaje TV sunt de larg interes. Abordăm teme distincte, pentru a ajunge la un public divers.

Profesionalism

Ne recomandă experiența de peste 10 ani în televiziune, radio și presă scrisă. În plus, deținem aparatură de ultimă generație.

SCOPUL UTILAJE TV

Să fim o sursă corectă și imparțială de informare, echilibrată și echidistantă, aflată în slujba proprietarilor de utilaje.

VIZIUNEA UTILAJE TV

Să devenim prima opțiune de informare pentru pasionații de utilaje din România.

CUM TE PUTEM AJUTA

Branding

Realizăm videoclipuri profesioniste de prezentare a companiei. Totodată, elaborăm materiale de branding personal.

Awareness

Vei deveni mai vizibil și mai cunoscut datorită distribuției în mediul online și pe platformele social media a materialelor pe care le producem.

Marketing

Creăm conținut variat și profesionist, video, foto și text, care poate fi folosit în campanii speciale de marketing.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre serviciile pe care ți le putem oferi, te rugăm să completezi chestionarul următor și vom lua legătura cu tine pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare.


CU CINE AM COLABORAT