PREZENTĂRI

Utilaje pentru manipulare și lucru la înălțime | CoBuild 2024

Utilaje pentru manipulare și lucru la înălțime | CoBuild 2024

Viacheslav Yunochkin, manager regional de export Faresin, scoate în evidență avantajele stivuitoarelor telescopice electrice expuse la CoBuild. Daniel Maria, director zonal de vânzări LiftTec, prezintă utilajele de lucru la înălțime Manitou din portofoliul companiei pe care o reprezintă. Alexandru Tecuceanu, reprezentant comercial Mateco, militează pentru închirierea de utilaje în detrimentul achiziției.

Utilaje definite de inovație și eficacitate | CoBuild 2024

Utilaje definite de inovație și eficacitate | CoBuild 2024

Bogdan Constantin, specialist relații publice și comunicare Titan Machinery, face o trecere în revistă a utilajelor expuse la CoBuild. Alexandru Hansa, director de vânzări Genco ‘93, prezintă echipamentele de sortare-concasare din portofoliul companiei pe care o reprezintă. Robert Neagoi, sales manager SIK Group, scoate în evidență gama de produse Wacker Neuson și Zoomlion.

Miniexcavatorul Sunward SWE 20FED

Miniexcavatorul Sunward SWE 20FED

Astăzi, vă prezint primul miniexcavator electric fabricat de Sunward Equipment, modelul SWE 20FED, aflat acum în oferta companiei românești UTILBEN. Sunward 20FED este un utilaj care se distinge de concurență prin 3 trăsături cheie: mobilitate, agilitate și polivalență. Desigur, pe lângă aspectul evident că acest utilaj produce zero emisii de carbon, datorită alimentării 100% electrice. Modelul 20FED reflectă cel mai…

Concasorul Anaconda J12

Concasorul Anaconda J12

Compania UTILBEN a vândut primul concasor Anaconda J12 în România, o premieră absolută și un moment marcant pentru industrie. De ce este acest lucru atât de important, vă întrebați? Pentru că Anaconda este un nume cu mare greutate la nivel mondial și un producător de utilaje apreciat la scară largă pentru produsele fiabile și durabile pe care le fabrică.