Beneficii ale închirierii de utilaje

Beneficii ale închirierii de utilaje

Marius Cozma, specialist în închirierea de utilaje, explică ce efecte a avut pandemia asupra industriei și cum au reacționat companiile de profil din România. Marius Cozma pledează pentru închirierea de utilaje, mai ales în contextul diversificării activității și în cazul contractării unor lucrări sezoniere. Strategia ce trebuie urmată și beneficiile închirierii de utilaje le aflați, pe scurt, din cadrul…

Pașii pentru a obține o finanțare avantajoasă

Pașii pentru a obține o finanțare avantajoasă

Ovidiu Mihai, consultant financiar UTILBEN, explică pașii pe care trebuie să îi urmați ca să obțineți o finanțare pentru utilajul de care aveți nevoie. Ovidiu dezvăluie procedura care trebuie parcursă, precum și costurile pe care le aveți în calitate de cumpărător, astfel încât să nu vă treziți cu surprize neplăcute după semnarea contractului de finanțare.

Importanța studiilor în agronomie

Importanța studiilor în agronomie

Constantina Filip, fermier în devenire, ne vorbește despre pasiunea ei pentru agricultura organică. Doamna Filip ne dezvăluie ce a determinat-o să se orienteze către acest sector și ne spune avantajele produselor bio, atât pentru cei care le cultivă, cât și pentru cei care le consumă.

De ce avem nevoie de un recensământ agricol

De ce avem nevoie de un recensământ agricol

Ioan-Silviu Vîrva, director executiv adjunct în cadrul Institutului Național de Statistică, ne explică rolul și beneficiile unei inventarieri agricole clare. România, ca stat membru al Uniunii Europene, are obligația efectuării unui recensământ general agricol o dată la 10 ani. Scadența a venit, iar acest lucru este imperios să se întâmple în 2021, dacă nu vrem să fim sancționați de…

Cum accesezi bani nerambursabili

Cum accesezi bani nerambursabili

Laura Buduru, consultant în fonduri nerambursabile pentru compania UTILBEN, ne oferă informații utile despre cum sprijină autoritățile mediul de afaceri, în contextul pandemiei COVID-19. Laura Buduru ne dezvăluie care sunt tipurile de granturi pe care le pot accesa fermierii și constructorii din România, precum și care sunt cheltuielile eligibile.

De la utilaje, la raliuri

De la utilaje, la raliuri

Angela Săutea, specialist achiziții în cadrul companiei UITLBEN, ne vorbește despre dragostea ei pentru utilaje, dar și pentru mașini. Angela, o femeie puternică într-o lume a bărbaților, ne povestește de unde a izvorât pasiunea ei pentru raliuri și ne dezvăluie ce a determinat-o să lucreze în domeniul utilajelor agricole și de construcții.

Încărcătorul frontal Everun ER 2500 F, un utilaj fără egal

Încărcătorul frontal Everun ER 2500 F, un utilaj fără egal

Petru Moldovan, brand manager în cadrul companiei UTILBEN, ne prezintă avantajele de necontestat ale încărcătorului frontal EVERUN ER 2500 F. Acest utilaj li se adresează atât constructorilor, cât și fermierilor, datorită simplității în construcție și versatilității în executarea oricărei lucrări. Producătorul chinez s-a adaptat pieței din Europa și oferă livrare rapidă, service în 48 de ore și stoc de…

Anul agricol 2020 și efectele asupra vânzării de tractoare

Anul agricol 2020 și efectele asupra vânzării de tractoare

Dan Ceoarec, reprezentant de vânzări al companiei IRUM, face o sinteză a anului agricol 2020 și vorbește despre reacția fermierilor în fața crizei provocate de pandemia COVID-19. Dan Ceoarec ne prezintă oferta de tractoare IRUM și ne dezvăluie care sunt cele mai performante utilaje agricole din oferta companiei românești.

Depozitează-ți recolta ieftin și în siguranță

Depozitează-ți recolta ieftin și în siguranță

Narcis Ranghiuc, general manager al companiei Grain Bags, militează pentru utilitatea sistemului silo bag și ne povestește cum a luat naștere compania pe care o conduce. Narcis Ranghiuc ne explică de ce însilozarea prin însăcuire este o metodă atât de eficientă și avantajoasă din punct de vedere financiar pentru fermierul român.