7 vești bune pentru domeniul construcțiilor

7 vești bune pentru domeniul construcțiilor

Domeniul construcțiilor se află într-o continuă dinamică, iar situația este volatilă la nivel internațional, chiar dacă, cel puțin ipotetic, de pandemie am scăpat. Repercusiunile țin de încetinirea creșterii economice, întârzieri pe lanțul de distribuție și costuri tot mai mari. Slavă Domnului, sunt și motive de optimism, iar astăzi ne vom concentra pe veștile bune pentru domeniul construcțiilor.

Concasorul Anaconda J12

Concasorul Anaconda J12

Compania UTILBEN a vândut primul concasor Anaconda J12 în România, o premieră absolută și un moment marcant pentru industrie. De ce este acest lucru atât de important, vă întrebați? Pentru că Anaconda este un nume cu mare greutate la nivel mondial și un producător de utilaje apreciat la scară largă pentru produsele fiabile și durabile pe care le fabrică.

Automatizarea utilajelor de construcții

Automatizarea utilajelor de construcții

Astăzi vorbim despre automatizarea utilajelor și despre cele 5 niveluri de autonomie pe care acestea le pot atinge. Automatizarea echipamentelor de construcții are rolul de a crește productivitatea, de a contribui la respectarea termenelor de execuție și de a spori gradul de siguranță pe șantiere. Utilajele autonome funcționează pe baza a 3 tehnologii avansate: LiDAR, IMU și GPS.