CoBuild inovează industria de utilaje

Bine v-am găsit, pasionați ai utilajelor!

CoBuild este un târg de tip festival destinat tuturor pasionaților de echipamente și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule, precum și produse conexe. Acest eveniment inovează și transformă industria din România prin simplul fapt că face ca utilajele și tehnologia să fie accesibile oricui. CoBuild a adus împreună cei mai importanți actori din piața de construcții în localitatea Ciugud din județul Alba. Cu toate că evenimentul este doar la cea de-a doua ediție, atât numărul expozanților, cât și suprafața târgului s-au dublat față de anul trecut.

 

În cele 3 zile de festival, mii de antreprenori, constructori, operatori și pasionați de utilaje au venit alături de familie și prieteni pentru a se bucura de experiențele inedite pregătite de organizatori. CoBuild a fost împărțit în 4 mari zone de interes, care se adresează oricărui tip de vizitator. Zona Expo a fost formată din spațiile unde expozanții CoBuild și-au etalat cele mai noi utilaje, echipamente, produse conexe și tehnologii.

Zona Demo a fost locul unde vizitatorii au testat cele mai noi echipamente de construcții și tehnologii de ghidare a utilajelor. Zona Kids and Family, așa cum i-o spune și numele, li s-a adresat copiilor și familiilor, deopotrivă, care s-au bucurat împreună de activități distractive. Nu în ultimul rând, Zona Food and Drinks a fost destinată repausului și bunei dispoziții, datorită unui meniu din care nu au lipsit mâncăruri alese, deserturi și băuturi pe placul oricărui gurmand.

 

CoBuild a reunit reprezentanți de top ai industriei de construcții din România într-un spațiu comun, în care concurența devine irelevantă. Prin urmare, festivalul a fost asemenea unui mic oraș unde fiecare spațiu expozițional s-a transformat într-o locuință, iar reprezentanții companiilor prezente la eveniment au fost vecini. Astfel, CoBuild creează o comunitate din care fac parte cei mai importanți jucători din piața de construcții. Scopul CoBuild este să dezvolte această comunitate odată cu fiecare ediție anuală și în același ritm în care evoluează și festivalul.

Festivalul CoBuild este liantul perfect dintre ofertă și cerere. Publicul larg are acces nerestricționat la cele mai noi tehnologii, utilaje și produse conexe, toate într-un singur loc. Totodată, este spațiul perfect de întâlnire al profesioniștilor care vor să împărtășească din cunoștințele și experiența lor, în scopul de a inspira și provoca o schimbare pozitivă în industrie. Prin urmare, CoBuild este o inițiativă unică de colaborare și parteneriat în industria construcțiilor, care contribuie la dezvoltarea acestui domeniu și, totodată, la dezvoltarea României.

 

Prin intermediul inovațiilor promovate la CoBuild, au fost scoase în evidență instrumente și modalități de a construi responsabil și sustenabil, cu un impact minim asupra mediului înconjurător și sănătății omenirii. Astfel, vizitatorii CoBuild au avut ocazia să descopere cele mai noi tehnologii și utilaje care ne pot asigura un viitor mai bun. Mai mult decât atât, pentru că utilajele și tehnologiile de ultimă generație au ca efect imediat eficientizarea muncii, festivalul CoBuild ajută antreprenorii din domeniul construcțiilor să aibă un randament mare cu niște costuri mici. Un aspect deloc de neglijat este că expozanții au încheiat contracte și au vândut utilaje chiar în timpul celor 3 zile de festival.

CoBuild este organizat de publicația Mașini și Utilaje, asociația 11even și agenția de marketing Avanti, în colaborare cu Primăria Ciugud, Consiliul Județean Alba și Societatea de Transport Public Alba.

 

 

Autor: Cătălin Vlăsceanu