CoBuild, evenimentul anului pentru pasionații de utilaje din România

Bine v-am găsit, pasionați ai utilajelor!

CoBuild este singurul târg de tip festival din România și Europa de Est dedicat pasionaților de utilaje de construcții, tehnologii și produse conexe. Evenimentul are loc în Ciugud, județul Alba, în perioada 11-13 mai 2023.

 

CoBuild este organizat de publicația Mașini și Utilaje și se dorește a fi un reper pentru actorii din industrie. La festival, sunt așteptați peste 70 de expozanți și 500 de utilaje, pe o suprafață de peste 50.000 de metri pătrați. Festivalul CoBuild reprezintă o experiență unică de informare, de relaționare și de instituire de parteneriate între constructori, operatori, antreprenori, contractori, autorități locale și centrale, reprezentanți ai asociațiilor de profil și organizațiilor non-guvernamentale.

Rolul Expoziției CoBuild este de a crea un spațiu comun și un context unic în care pasionații de utilaje de construcții să descopere ultimele apariții în domeniu și să se pună la curent cu cele mai noi tehnologii. CoBuild aduce laolaltă un număr mare de furnizori de utilaje și produse conexe, astfel că actorii din sectorul construcțiilor au oportunitatea de a vedea și testa personal o gamă largă de produse de interes. Mai mult decât atât, alegerea unui nou utilaj este facilitată de experiența personală cu acesta, iar decizia de achiziție este luată în cunoștință de cauză.

 

CoBuild este compus din 5 zone de interes:

 

  1. Zona Expo este dedicată expunerii utilajelor de construcții, tehnologiilor și produselor conexe, cum ar fi uleiuri, scule, piese de schimb, accesorii și atașamente. Vor fi zeci de standuri și corturi unde expozanții își vor prezenta portofoliul de produse și servicii și vor răspunde întrebărilor vizitatorilor.
  1. Zona Demo va fi special amenajată pentru demonstrații cu utilaje efectuate de operatori profesioniști, cât și pentru testarea utilajelor de către participanți. Zona va avea 3.500 de metri pătrați și este împărțită în 3 segmente, o porțiune fiind dedicată produselor Leica Geosystems de coordonare artificială a utilajelor de construcții.
  1. Zona Chill & Family este locul unde cei prezenți se pot relaxa într-un cadru familial și pot participa la diverse jocuri și unde vor avea loc activități pentru copii. Va fi amenajat un mini-parc de distracții, unde toată familia poate petrece un timp de calitate împreună, iar cei mici se pot juca în voie.
  1. Zona Food & Drinks este zona food truck, unde participanții la CoBuild se pot bucura de mâncăruri delicioase și băuturi alese. Meniul va fi unul bogat și pe gustul fiecărui participant la eveniment, ne asigură organizatorii.
  1. Zona Conference este un spațiu de informare și relaționare, unde participanții vor afla de la specialiști în domeniu în ce direcție se îndreaptă industria construcțiilor și cea a utilajelor. Marele avantaj este că participanții vor interacționa direct cu specialiștii și vor afla, astfel, informații prețioase.

 

O latură socială a CoBuild este parteneriatul cu asociația iPlant Today, care susține împădurirea României. Iar rezultatul acestei colaborări este faptul că fiecare vizitator al festivalului CoBuild va primi un pom pe care să îl planteze.

Ca să concluzionăm, CoBuild este cadrul ideal în care producători de echipamente de construcții, antreprenori, operatori și oameni implicați în sectorul construcțiilor se întâlnesc, se informează și colaborează în scopul de a inova și de a se perfecționa. Așa că vă așteptăm în Ciugud, județul Alba, în perioada 11-13 mai 2023, pentru a participa la CoBuild, evenimentul anului pentru pasionații de utilaje.

Vom fi și noi acolo, așa că de-abia aștept să ne cunoaștem! Până atunci, să auzim numai de bine!

 

 

Autor: Cătălin Vlăsceanu